Ballondecoratie


Ballondecoratie kan bij vele gelegenheden worden gebruikt. Voor ballondecoratie bent u bij onze dochteronderneming Ballonversierders.nl op het juiste adres.

Ballondecoratie kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Decoraties kunnen op verschillende wijzen worden gedaan, ballonnenbogen, ballonpilaren, cloudbusters enzovoort. De groottes en kleuren van de te gebruiken ballonnen zijn eindeloos. Wij staan u graag te woord over de verschillende ballondecoraties.

Voorbeelden van ballondecoratie

Op de onderliggende pagina’s vindt u vele verschillende door ons uitgevoerde decoraties. Kijkt u gerust of er een ballonnendecoratie is die u aanspreekt. Mocht u elders een decoratie tegenkomen, stuurt u ons dan gerust een foto, vrijwel zeker dat wij deze voor u kunnen maken.

Kwaliteit van onze ballondecoratie

Voor onze decoraties maken wij uitsluitend gebruiken van hoogwaardige ballonnen van Folatex, Qualatex, Sempertex en Anagram. Deze ballonnen staan bekend om hun duurzaamheid. Veel gebruikte ballonnen houden wij op beperkte voorraad. Voor speciaal bestelde ballondecoraties kopen wij nieuwe ballonnen in om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Zweeftijd

Standaard kunt u er van uitgaan dat uw met helium gevulde ballondecoratie 10 tot 16 uur lang blijft zweven. Indien uw decoratie langer mee moet gaan, dan kunnen wij de ballonnen bewerken met speciale gel. Hierdoor wordt de zweeftijd verlengd tot maximaal 5 dagen.